Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019

Η ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΟΥ 2019 ΣΤΟ ART STUDIO EST-LA CHAMBRE ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ





Η ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΟΥ 2019 ΣΤΟ ART STUDIO EST-LA CHAMBRE ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ.!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

Στο  ART STUDIO EST- LA CHAMBRE στην Αθήνα έγινε με μεγάλη επιτυχία το ετήσιο εορταστικό OPEN STUDIO του ζωγράφου, περφόρμερ, λογοτέχνη, θεωρητικού τέχνης Κώστα Ευαγγελάτου, και το κόψιμο της Βασιλόπιτας του 2019.
Φέτος ο καλλιτέχνης είχε μετατρέψει το χώρο σε ανθισμένο εικαστικό κήπο με πολλά τριαντάφυλλα όλων των ειδών και χρωμάτων. Ορισμένα από τα τριαντάφυλλα αυτά που εμπνεύστηκε και μελέτησε σχεδιαστικά στον κήπο της Σύγχρονης Πινακοθήκης Villa Ροδόπη στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς περιλαμβάνονται στο συλλεκτικό Ημερολόγιο του "Τα ρόδα του κήπου"/ Costas Evangelatos- Roses,  που έχει λάβει επαινετικές κριτικές και παρουσιάσεις.
 Οι συνθέσεις με τα πανέμορφα ποικίλα τριαντάφυλλα, τις σχεδόν αδιόρατες μορφές και τα γυμνά σώματα που τα περιβάλλουν, ενθουσίασαν με την αισιοδοξία τους όλους τους εκλεκτούς συνεργάτες, καλλιτέχνες και φιλότεχνους που παραυρέθηκαν στην λαμπερή εορταστική εκδήλωση.
Το φλουρί της καθιερωμένης Βασιλόπιτας έτυχε στον δημοσιογράφο αθλητικών της ΕΡΤ κ.Νίκο Γιαννόπουλο που κέρδισε ένα λίθινο μικρογλυπτό του καλλιτέχνη Ντάνυ Μαρτζώκα!
Με προπόσεις, ποιητικές απαγγελίες και μουσική ευχήθηκαν όλοι καλό, ειρηνικό και δημιουργικό νέο χρόνο!!

www.gisi.gr/evangelatos

ART STUDIO EST-LA CHAMBRE,
ΠΡΑΤΙΝΟΥ 87 ΚΑΙ ΑΝΤΗΝΟΡΟΣ
(πίσω από την Εθν. Πινακοθήκη.
ΑΘΗΝΑ 116 34.

 210 7294259, 6944621286.

VASSILOPITA GRECQUE! PARIS


ΕΚΘΕΣΗ ΜΑΚΕΤΩΝ ΓΙΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΣΤΗ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ ΚΑΙ ΤΗ ΓΥΑΡΟ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ