Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

ΟΜΙΛΙΑ ΙΩΑΝΝΑΣ Ν. ΚΟΝΔΥΛΗ / ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


«Χριστουγεννιάτικο Gala των Αστέρων τoυ Κρατικού Μπαλέτου της Μόσχας» υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Ρωσίας στην Ελλάδα / ΛΟΥΤΡΑΚΙ






ΕΚΔΗΛΩΣΗ:
«Χριστουγεννιάτικο Gala των Αστέρων τoυ Κρατικού Μπαλέτου της Μόσχας» υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Ρωσίας στην Ελλάδα

 με την πρίμα μπαλαρίνα του  Κρατικού Ακαδημαϊκού Θεάτρου  Κλασικού Μπαλέτου της Μόσχας (GRAND MOSCOW CLASSICAL BALLET), Διακεκριμένη καλλιτέχνης της Ρωσικής Ομοσπονδίας Μαρίνα ΡΖΑΝΝΙΚΟΒΑ και 15 διακεκριμένους σολίστες και corps de ballet του Κρατικού Μπαλέτου της Μόσχας.
Στο πρόγραμμα της εκδήλωσης – στο πρώτο μέρος πράξεις από το Χριστουγεννιάτικο μπαλέτο του  Τσαϊκόφσκι -  «Καρυοθραύστης» και στο δεύτερο μέρος - αποσπάσματα από τα άλλα γνωστά κλασικά μπαλέτα –«Λίμνη των κύκνων», «Ραϊμόντα», «Κουρσάρος», «Κάρμεν» και «Δον Κιχώτης». 
Φέτος τα Αστέρια του Μπαλέτου της Μόσχας λάμπουν ξανά τα Χριστούγεννα πανελλαδικώς φέρνοντας κοντά μας την παγκοσμίως αναγνωρισμένη τέχνη της  χώρας  με τεράστια πολιτιστική  παράδοση.
Η παράσταση «Χριστουγεννιάτικο Gala των Αστέρων του Κρατικού Μπαλέτου της Μόσχας» θα πραγματοποιηθεί στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Λουτρακίου στις 26 Δεκεμβρίου, Δευτέρα στις 18.00 και  20.30 μ.μ.
Η εκδήλωση διοργανώνεται σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ρωσόφωνων Λουτρακίου «Φιλία» υπό  την αιγίδα του Δημοτικού Οργανισμού Λουτρακίου «Προμηθέας».

“ ARBAT” Τσαλδάρη 4  , τηλ. 27440 61655                                                                                                                                                                                                                 
                                                                                                                    &
                                                   
                                                                                                                                                                      
Πληροφορίες στο τηλ.6971985584