Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

GAGOSIAN GALLERY / TARYN SIMON- BIRDS OF THE WEST INDIES

TARYN SIMON
BIRDS OF THE WEST INDIES

OCTOBER 5, 2013 - MARCH 16, 2014

GALA OPENING RECEPTION: FRIDAY, OCTOBER 4, 7-9PM


  

 CARNEGIE MUSEUM OF ART
4400 FORBER AVENUE
PITTSBURGH  PA  15213
T. 412.622.3131
 



A book of the same title, published by Hatje Cantz, will be launching at the museum's gala opening. 

Please join the conversation with Gagosian Gallery on Twitter (@Gagosian) and on Instagram (@gagosiangallery) via the hashtags #TarynSimon, #BirdsofWestIndies, and #BotWI. 

ΙΣΕΤ / ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΔΙΑΔΡΟΜΗ


TETTIX GALLERY / ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΜΠΕΝΑΚΗ / ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2013



NOSTALGIE / GOETHE-INSTITUT / PARIS


ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ, ΓΛΥΠΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ART SPACE ΔΕΛΗΟΛΑΝΗΣ




Με μεγάλη επιτυχία εγκαινιάστηκε στο νέο σύγχρονο εκθεσειακό χώρο του ART SPACE Δεληολάνης, Λεωφ. Συγγρού 100, Αθήνα, μετρό Συγγρού-Φίξ, ομαδική έκθεση ζωγραφικής και γλυπτικής. 
Στην έκθεση που σηματοδοτεί με τις ευφάνταστες δημιουργίες δέκα αξιόλογων καλλιτεχών την έναρξη της νέας εικαστικής περιόδου συμμετέχει τιμητικά με ζωγραφικές συνθέσεις του από την ενότητα" Αλίκτυπες φόρμες" ο Κώστας Ευαγγελάτος.
Την βραδιά των εγκαινίων ο διακεκριμένος Ιστορικός τέχνης Λεόντιος Πετμεζάς ανέφερε στην εισαγωγική του ομιλία:" ο Κώστας Ευαγγελάτος απεικονίζει συνθετικά μέσα από μια διαδικασία γεμάτη εντάσεις, κινήσεις, που συνδιαλέγονται με μορφοποιήσεις που αποδίδει με αυθορμητισμό. Πρόσωπα που προξενούν σκέψεις και αναφέρονται σε πιστεύω, βιώματα, σε μια υπαρξιακή αγωνία. Πλάθει σχηματικές οσμώσεις που ισορροπούν με αυθύπαρκτες ολοκληρώσεις και λειτουργούν με αφομοιωτική σχεδιαστική ικανότητα".
Η έκθεση που πραγματοποιείται με συντονισμό της εικαστικού Ρούλας Pappas Tσιώτα, θα διαρκέσει μέχρι τις 17 Οκτωβρίου 2013.

Είσοδος ελεύθερη.