Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ART STUDIO EST ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ EROTIC ART 2016

\
NUDE DRAWING, 1930 

ARTIST COSTAS EVANGELATOS



Στο πλαίσιο του 
ATHENA EROTIC ART 2016, που θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου (Γήπεδο Tae Kwon Do) από 15 έως 18 Απριλίου, θα συμμετέχουν και φέτος εικαστικοί καλλιτέχνες με θέμα τον έρωτα και τον αισθησιασμό, οι οποίοι θα παρουσιάσουν με ευφάνταστες και τολμηρές δημιουργίες το πώς αντιλαμβάνονται, εμπνέονται και απεικονίζουν γυμνά σώματα και ερωτικές σκηνές.
Είναι γνωστό από την ιστορία της τέχνης ότι ο άνθρωπος ήδη από την προϊστορία απεικόνισε ποικιλότροπα τις ερωτικές του πράξεις με τελετουργικό τρόπο για να αποτυπώσει τις δυνάμεις του.
Μεγάλοι καλλιτέχνες από τότε μέχρι σήμερα έχουν ασχοληθεί με την ερωτική τέχνη και τα έργα τους κοσμούν αρχαιολογικά και σύγχρονα μουσεία ανά τον κόσμο.
Στο εικαστικό αφιέρωμα του Φεστιβάλ θα παρουσιαστούν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εκθέσεις ζωγραφικής, ψηφιακών εικόνων, γλυπτικής, φωτογραφίας και performance. 
Στην έκθεση συμμετέχει και το Art Studio EST με έργα της συλλογής γυμνών σχεδίων από την Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών της περιόδου 1930-36 καθώς και με σύγχρονες ζωγραφικές τολμηρές συνθέσεις. Ορισμένες από αυτές είχαν παρουσιαστεί πρώτη φορά to 1990 στην τολμηρή έκθεση με τίτλο " Πορνογραφίες; " στην γκαλερί Dada. Την έκθεση της συλλογής του Art Studio EST- La Chambre επιμελείται ο εικαστικός-θεωρητικός τέχνης Κώστας Ευαγγελάτος.
ΈΝΑΡΞΗ στις 15 Απριλίου, ώρα 18:00.
Είσοδος άνω των 18 ετών.
πληροφορίες μόνο για έκθεση EST: 210 7294259
Εισιτήρια στο erotic-festival.com

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ "ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΕΝΤΑΚΗΣ"




ΠΟΙΗΤΙΚΕΣ ΣΥΝ ΑRT ΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟΥ ΤΟΥ ΟΣΕ.