Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

" ΑΛΙΚΤΥΠΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΙΙΙ" / ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΘΕΣΗΣ ΚΩΣΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ΣΤΗ GALLERY "ΔΕΛΗΟΛΑΝΗΣ"



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Την Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014, ώρα 18:30-22:00 εγκαινιάζεται στη Gallery "Δεληολάνης", Λεωφ. Συγγρού 100, έναντι FIX, ατομική έκθεση ζωγραφικής του Κώστα Ευαγγελάτου, με τίτλο: "Αλίκτυπες Μορφές III".
Πρόκειται για συνθέσεις με μελάνη και ακρυλικά χρώματα πάνω σε ξύλα και αντικείμενα. Η πρώτη φάση της ενότητας παρουσιάστηκε στη Σύγχρονη Πινακοθήκη Villa Ροδόπη στο Αργοστόλι και στη Δημοτική Πινακοθήκη της Ιθάκης, η δεύτερη στην gallery "Πολύτροπον" στο Κάστρο της Κεφαλονιάς και την αίθουσα τέχνης του Βιβλιοπωλείου ΙΑΝΟΣ στην Αθήνα. Το 2011 κυκλοφόρησε το εικαστικό Ημερολόγιο  Αλίκτυπες Φόρμες / Sea shappen forms, Art-Est. Στην τωρινή έκθεση παρουσιάζονται παλαιότερα αλλά και πρόσφατα έργα του καλλιτέχνη με ανάλογες μορφοπλαστικές φόρμες με ποικίλες αποχρώσεις.

Τη βραδιά των εγκαινίων θα μιλήσει για τον καλλιτέχνη και τα έργα του ο διακεκριμένος ιστορικός τέχνης ΛΕΟΝΤΙΟΣ ΠΕΤΜΕΖΑΣ  και ο γνωστός πιανίστας, συνθέτης ΜΑΡΙΟΣ ΚΑΖΑΣ, θα ερμηνεύει μουσικά έργα για πιάνο.


Η Έκθεση στον νέο πολυχώρο τέχνης και γεύσεων "Δεληολάνης", Λ. Συγγρού 100, στάση metro FIX, έναντι ΕΜΣΤ, θα διαρκέσει μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2015 και λειτουργεί καθημερινά 24 ώρες!
για συνάντηση με τον καλλιτέχνη στο 210 7294259.

ΝΕΑ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΤΕΧΝΗ / ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ARTVILLE




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Π.Ο. “Arthina και ο πολυχώρος Πολιτισμού Artville”, Ιάσονος 5 και Καραπάνου Γλυφάδα, τηλ 210 9627204, οργανώνουν στρογγυλό Τραπέζι το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014 στις 7 μ.μ. με την ευκαιρία της έκδοσης του συλλογικού τόμου
«ΝΕΑ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΤΕΧΝΗ», ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΖΗΤΗ,
με επιστημονική επιμέλεια του κ. Βασίλη Φιοραβάντε, καθηγητή Φιλοσοφίας της τέχνης στο Πανεπιστήμιο του Αιγαίου.

Το θέμα του τραπεζιού είναι:
ΜΟΝΤΕΡΝΙΣΜΟΣ, ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ, ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ
Συμμετέχουν:
Σοφία Αράβου – Παπαδάτου, δρ. κοινωνικής ψυχολογίας, συγγραφέας, εικαστικός
Κώστας Ευαγγελάτος, Εικαστικός, λογοτέχνης και θεωρητικός της τέχνης
Μαράη Γεωργούση, Ιστορικός της τέχνης
Τζένη Αρσένη, Μουσικολόγος
Εισαγωγή στην εκδήλωση και συντονισμός Βασίλης Φιοραβάντες.

Η παρουσία σας θα είναι τιμή για μας.

ΣΥΜΒΟΛΑ, ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ,ΟΡΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ 2015