Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ / ΕΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΗΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ / ΜΑΙΟΣ 2015





Μετά την τιμητική του συμμετοχή του στην ομαδική έκθεση στη Νέα Υόρκη στην gallery The New York Art Connection, Holbrook, long island, N. Y., που ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, και την παρουσίαση της ποιητικής του συλλογής στη γαλλική γλώσσα OFFRANDES SECULAIRES- Κοσμικές Σπονδές στο Ι.τ.Ε.Μ, ο ζωγράφος, λογοτέχνης και θεωρητικός της σύγχρονης τέχνης Κώστας Ευαγγελάτος συνεχίζει τις πολιτιστικές του δράσεις στην Αθήνα.
Ήδη συμμετέχει σε ομαδική έκθεση στο Σταθοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Βύρωνα, Ελ. Βενιζέλου 1, Καρέας, μέχρι και τις 24 Μαίου 2015 καθώς και στην ομαδική έκθεση με εικαστικά έργα των μελών της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών, Ακαδημίας και Γενναδίου 8 στην Αθήνα που θα ολοκληρωθεί στις 5 Ιουνίου 2015. Στη φωτό με τον πρόεδρο της Ε.Ε.Λ. Κώστα Καρούσο την ώρα της σύντομης ομιλίας του στα εγκαίνια της έκθεσης.
Σημαντικό γεγονός θα είναι η παρουσίαση του λογοτεχνικού-ποιητικού  έργου του με τίτλο: Από τη συλλογή ΕΓΚΑΡΣΙΑ ΠΤΗΣΗ στη συλλογή ΠΟΛΥΣΜΙΓΟΣ ΑΙΝΟΣ. Η αναλυτική παρουσίαση, με ομιλίες, βιντεοπροβολές, απαγγελίες και μουσική θα γίνει στην Αίθουσα "Μιχαήλας Αβέρωφ" της Ε.Ε.Λ. την Τρίτη 26 Μαίου, ώρα 7μμ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη

MUSEO D' ARTE ITALIANA 1985-2015 / CASTELLO DI RIVARA