Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ ΤΟΥ Κ.ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ




ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ του ΚΩΣΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ

Με επιτυχία συνεχίζονται στο ART STUDIO EST/ LA CHAMBRE, Πρατίνου 87, περιοχή Εθν. Πινακοθήκης στην Αθήνα τα ART WEEKENDS του Κώστα Ευαγγελάτου. Εκτίθενται έργα ζωγραφικής, επιζωγραφισμένα αντικείμενα και εκδόσεις τέχνης, με τίτλο ΙΔΕΟΧΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΤΙΒΑ . Κάθε Σάββατο και Κυριακή 11.30-14.30. έως και τις 22 Δεκεμβρίου.
Την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου, ώρα 19.30 θα διαβάσει ποιήματα στο αφιέρωμα στη μνήμη του Κ.Π.ΚΑΒΑΦΗ και η γνωστή σολίστα, καθηγήτρια πιάνου  Άδα Καρμίρη- Σιμάτου θα ερμηνεύσει κλασικά έργα, στα πλαίσια έκθεσης Σύγχρονων καλλιτεχνών, που διοργανώνει η Πανελλήνια Εταιρία Πολιτιστικών Εκδηλώσεων στον Ελληνογαλλικό Σύνδεσμο, πλατεία Κολωνακίου 2.
Επίσης θα συμμετέχει τιμητικά στην μεγάλη έκθεση ζωγραφικής και γλυπτικής που διοργανώνει  στον  Ελληνογαλλικό Σύνδεσμο στις 20 Δεκεμβρίου το ART SPACE-SELECTED WORKS. Παράλληλα συμμετέχει με μικρά έργα του στο εορταστικό bazaar που λειτουργεί μέχρι τα Χριστούγεννα στο Ίδρυμα Πολιτισμού "ΑΝΤΡΕΑΣ ΛΕΝΤΑΚΗΣ". 
Θα συμμετέχει και φέτος στην έκθεση προσφοράς για τους αστέγους της Αθήνας στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, με τίτλο " Έκπληξη 5", που διοργανώνει η artAZ με τη συνεργασία της ΚΛΙΜΑΚΑ. 
Επίσης χαρακτηριστικές " ονοματογραφικές" σφαίρες του θα εκτίθενται στην ομαδική έκθεση με τίτλο " Μνήμες" στην S.G. ART GALLERY, Κλεομένους 2, στο St.George lycabettus Hotel.
Στο τέλος Δεκεμβρίου θα κυκλοφορήσει το ετήσιο εικαστικό, συλλεκτικό ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ART-EST του 2014.

ΕΚΘΕΣΗ ΜΑΡΙΑΣ ΣΤΕΦΩΣΗ / Κ.Π.ΚΑΒΑΦΗ...αβέβαιες μνήμες / ΞΑΝΘΗ