Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΕΚΘΕΣΗ "ΠΟΛΥΠΤΥΧΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ" ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ στο MOUIKIS HOTEL. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ




ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΕΚΘΕΣΗ "ΠΟΛΥΠΤΥΧΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ" ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ στο MOUIKIS HOTEL.

Εγκαινιάστηκε με μεγάλη επιτυχία και με την παρουσία πολλών φιλότεχνων, ντόπιων και ξένων, στον ισόγειο χώρο του Mouikis Hotel, στο Αργοστόλι η έκθεση ζωγραφικών έργων του Κώστα Ευαγγελάτου, με τίτλο: Πολύπτυχη Ζωγραφική, Costas Evangelatos- Art.
Ο καλλιτέχνης  παρουσιάζει μια σειρά μεγάλων επιζωγραφισμένων ξύλων, παραθαλάσσια ευρήματα του, που με θερμά έντονα χρώματα και γεωμετρικά σχήματα συνθέτει ερωτικές παραστάσεις και τοπιογραφικές φανταστικές αναφορές ιδιαίτερης ποιητικής διάστασης.
Αρκετά από τα έργα που εκτίθενται είναι γνωστά από ατομικές και ομαδικές εκθέσεις του Κώστα Ευαγγελάτου στην Ελλάδα και το εξωτερικό την τελευταία δεκαετία, ενώ ορισμένα φιλοτεχνημένα πρόσφατα παρουσιάζονται για πρώτη φορά.
Παράλληλα εκτίθενται χαρακτηριστικές ζωγραφικές συνθέσεις του διεθνούς εικαστικού δημιουργού από μοντέλα με όμορφα αρχαικά πρόσωπα, φόρμες της φύσης με χαραγμένα σύμβολα και ονόματα προσώπων εννοιολογικού χαρακτήρα.
Η έκθεση των εικαστικών έργων συνάδει Θαυμάσια με την εσωτερική αρχιτεκτονική του χώρου και εντυπωσίασε όλους πολύ θετικά.

Διάρκεια μέχρι 31 Αυγούστου 2016.
Καθημερινά από 11 πμ - 10.30 μμ.
Είσοδος ελεύθερη.

Mouikis Hotel
3 Vironos
Argostoli 28100
Kefalonia - Greece.
http://www.mouikis.com.gr
M: +30 693 661 8208,
T: +30 26710 23032